نظافت صنعتی نیز همانند مظافت های سنتی وظیفه حذف آلاینده ها و ارتقا سطوح بهداشتی محیط را دارد. البته نظافت صنعتی بر خلاف شیوه های سنتی نظافت با رویکرد کاهش هزینه ها، ارتقا کیفیت نظافت و افزایش سرعت عملیات نظافت طراحی و برنامه ریزی شده و به منظور نیل به اهداف مورد نظر و تامین نیاز های نظافتی محیط از ابزار های تخصصی و مکانیزه که به منظور تامین خواسته های نظافتی طراحی و تولید شده اند، استفاده می نماید.

لزوم بهره گیری از روش های نظافت صنعتی

انجام امور نظافتی با استفاده از تجهیزات مکانیزه ای مانند اسکرابر یا کف شوی صنعتی نقش بسزایی در ارتقا کیفیت نظافت داشته و با کاهش زمان لازم و تعداد نیروی خدماتی موجب کاهش هزینه ها می گردد. انجام امور نظافتی به شیوه های نظافت صنعتی با بهره گیری از سیستم برس زنی تمامی آلاینده های چسبیده به سطوح را شستشو داده و نظافت می نماید در حالیکه در شیوه های سنتی عملیات شستشو و نظافت با استفاده از تی و سطل آب انجام شده و تا مادامی که آب سطل عوض نمی شد موجب انتقال آلاینده ها به نقاط دیگر می گردید. انجام نظافت صنعتی با استفاده از دستگاه های اسکرابر به واسطه تجهیز دستگاه به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف موجب استفاده از آب تمیز در فرآیند شستشو شده و همین امر مانع از انتشار آلودگی ها به سایر نقاط می گردد.

ویژگی های استفاده از نظافت صنعتی

استفاده از شیوه های نظافت صنعتی موجب کاهش در هزینه ها می گردد. از آنجایی که شیوه های نوین و مکانیزه بر پایه استفاده از کمترین حجم آب و مواد شوینده بنا نهاده شده اند، در مقایسه با شیوه های سنتی نظافت حجم کمتری از آب و مواد شوینده را مصرف نموده و از این رو سازگاری بالایی با محیط زیست دارند. 


تجهیزات صنعتی نظافت نظافت ,صنعتی ,استفاده ,شیوه ,نظافتی ,انجام ,نظافت صنعتی ,امور نظافتی ,موجب کاهش ,مواد شوینده ,انجام امور ,ارتقا کیفیت نظافت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چالش ها و فرصت های خیریه ها موسسه سفیر (نگارش مقاله ISI) نظام نوین اموال خرامه فصل فان موضوعات عمومی